Składniki:
- 200g malin
- 200g białej czekolady
Maliny ułóż pojedyńczo na tacce i włóż do zamrożenia, najlepiej na całą noc.
Rozpuść czekoladę w "kąpieli wodnej" ( do małego garnuszka włóż połamana czekoladę a garnuszek ten ustaw na drugim z wrzącą i gotującą się wodą, tak, by nie dotykał tej wody) i obtaczaj w niej mrożone maliny.
Sucharkowi. |
wyglądają obłędnie!
OdpowiedzUsuńpysznie to wymyśliłaś.
OdpowiedzUsuńpysznie to wymyśliłaś.
OdpowiedzUsuńerotyczne mysli mozna miec jak sie patrzy na ta malinke , na prawde wspaniale!! pozdrawiam
OdpowiedzUsuńo jeju ale to musi być PYSZNE
OdpowiedzUsuńOch och oooooooooch! To jest po prostu cudo! To idzie do mojej ambrozjowo-nektarowej listy;)
OdpowiedzUsuńo rany! wyglądają przepięknie! już sobie wyobrażam, jak smakują... pychotka!
OdpowiedzUsuńRzeczywiscie nie ma o czym pisac :) Wystarczy spojrzec na zdjecia aby sie zakochac w tych pralinkach. To drugie zdjecie...pobudza zmysly :)
OdpowiedzUsuńwow, mam obłęd w oczach. przecudne w wyglądzie i bez wątpienia w smaku
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
O ja!!!! Wymieklam!!!! Sa cudowne!!!! Porywam jedna :)
OdpowiedzUsuń